Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir çoşku ile kutladık.

Nis

Okulumuz Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Emine ÖZDEMİR,öğrencileri ile birlikte 23 Nisan okul panosunu hazırladı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerimiz hazırladıkları gölge tiyatrosu ve oratoryo etkinliklerini sergiledi.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem 1.sınav tarihleri paylaşılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Türkçe zümresi ve öğrencileri şubat ayı etkinliklerini hazırladı.Deyim ve atasözleriyle ilgili tahmin etme , drama , resfebe ve resimleme çalışmaları yapıldı ; okul panosunda sergilendi. Bu çalışmalarla dilimizin zenginliklerini tanımaları, kültürel mirasımızı fark etmeleri sağlandı.

Şbt

Yenimahalle Kaymakamı Sayın Tahsin KURTBEYOĞLU ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Veli KARAKUŞ'un katılımıyla 4.Geleneksel Bilgi Yarışması Ödül Törenimizi gerçekleştirdik. Katılımlarından ötürü Sayın Kaymakamımıza ve İlçe Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi biterken öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmesi amacıyla geleneksel olarak yaptığımız bilgi yarışmasını tamamladık.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2.sınav tarihleri paylaşılmıştır.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Abidin ÖZTÜRK tarafından, Millli Eğitim Bakanlığı'nın geliştirdiği Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi hakkında öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bilgi verilmiştir.

Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi, öğrencilere bireyselleşmiş eğitim sağlayan, öğretmenlerimizin öğrencilerini izlemesini sağlayan bir sistemdir.

Sistem içerisinde;

5.sınıftan 12.sınıfa kadar okul dersleri,

YKS ve LGS öğrencilerine yönelik çoktan seçmeli sorular,

DYK öğrencileri ve öğretmenleri için bilgiler bulunmaktadır.

ÖDS web adresi:https://ods.eba.gov.tr

Kas

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım dersinde öğretmenleri eşliğinde yaptıkları çalışmalar sergilenmiştir.

Kas

Ögrencilerimizin yüreğine sevgiyle dokunan ve onları geleceğe sabırla, güvenle, bilgiyle hazırlayan tüm meslektaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.

Kas

Okulumuzda afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla Afet Eğitimi Hazırlık Programı yapıldı.

Kas

Değerler Kulübü kapsamında yaptığımız en temiz sınıf yarışmasında bu haftanın birincisi 6/D sınıfı oldu.Ögrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik ediyoruz.

Kas

Emanetine sahip çıkan öğretmenler ve öğrenciler olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü ölümünün 85.yılında saygı ve minnetle andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümünü kutluyor; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.