T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Mürüvet-Bekir Elmaağaçlı Ortaokulu

Yaşam Benimle Değerleniyor Projesi

Yaşam Benimle Değerleniyor e-twinning projemiz.

YAŞAM BENİM İLE DEĞERLENİYOR PROJESİ

Projemiz Hakkında

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Sultan AKGUŞ dersine girdiği beşinci sınıf öğrencilerimizden bir grup ile birlikte  "Yaşam Benim ile Değerleniyor" adlı eTwinning projesine başlamıştır. Bu projede Azerbaycan'dan bir okul ve Türkiye'nin farklı illerinden(Mersin, Samsun, Tekirdağ, Mardin, Burdur, Trabzon ve Ankara) dokuz okul birlikte çalışacaktır.

Bu Projeyi Oluşturduk Çünkü:

Öncelikle ortak okullarımız ile birlikte bir değerler kitapçığı oluşturmayı düşünüyoruz. Oluşturduğumuz kitapçık okullarımızda öğrencilerimize bu değerleri anlamaları ve hissetmeleri konusunda yardımcı olacak. Daha sonra okuduğumuz değerlere ait kitapları seslendirerek ortak ve işbirlikçi çalışmalar yaparak birçok öğrenciye ve görme engelli bireylere yönelik sesli kitaplar oluşturacağız.

Hedeflerimiz:

1. Öncelikle adımızdan da anlaşılacağı üzere öğrencilerimize belirlediğimiz değerleri eğlendirici bir şekilde kazandıracağız.

2. Web 2.0 araçlarını faal olarak kullanarak eğitime yeni bir ivme kazandırmaya çalışacağız. Öğrencilerimiz birçok Web 2.0 programı ile tanışacak.

3. Değerleri kitaplar üzerinden yürütmeye gayret göstereceğiz. Bu şekilde öğrencilerimizi kitap okumaya teşvik edeceğiz.

4. Seçtiğimiz değerlerin işbirliğine, ortak çalışmaya ve araştırmaya yüreklendirecek olmasına dikkat ederek bu ögelerin öğrencilerde ön plana çıkmasını sağlayacağız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2021 - Güncelleme: 13.02.2024 10:33 - Görüntülenme: 357
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
e-twinning,