OKULUMUZ HAKKINDA

Mürüvet-Bekir Elmaağaçlı Ortaokulu 2010 yılında ilköğretim olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. Okulumuz 11877 m2 arsa üzerine kurulmuş olup, 29 derslik bulunmaktadır. Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılına Kaletepe İlköğretim Okulu(Mahallenin adı verilmiştir.) adıyla başlamış olup daha sonra Hayırsever Elmaağaçlı İnşaat ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi adına Orhan ELMAAĞAÇLI “Eğitime %100 Destek Projesi” kapsamında büyük bir bağış yaparak anne ve babasının adı okulumuza verilmiştir. Okulumuzun adı Mürüvet Bekir Elmaağaçlı İlköğretim Okulu olmuştur. Yeni eğitim öğretim sistemine geçilmesi ile beraber okulumuz 2021 yılına kadar hem ilkokul hem de ortaokul olarak hizmet vermiştir. Okulumuzda tam gün eğitim yapılmakta olup ortaokul, anasınıfı ve Özel Eğitim Sınıfları olmak üzere toplam 3 bölümde eğitim-öğretime devam etmektedir. Toplam 29 adet dersliğimiz vardır. Ayrıca 1 Bilişim Atölyesi, 2 Fen Laboratuvarı, 3 Teknoloji Tasarım Atölyesi, 1 Müzik Sınıfı, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Görsel Sanatlar Sınıfı, 1 Rehberlik Servisi, 1 Z-Kütüphane, 1 Spor Salonu, 1 Öğretmenler Odası, 1 Öğretmenler Çalışma Odası, 1 Destek Eğitim Sınıfı, 1 uyum (PİCTES) sınıfı, 2 özel eğitim sınıfı, 3 anasınıfı bulunmaktadır. Okulumuzun, deneyimli teknolojik gelişmeleri takip eden verilen seminer programlarına sürekli katılıp kendini yenileyen, çevre ve velilerimizle her zaman iletişim içinde olan genç-dinamik bir idareci ve öğretmen kadrosu vardır. Öğretmenlerimiz birbirleri ile okul içi ve okul dışı sürekli iletişim içinde bulunmakta, aralarındaki mesleki ve kişisel dayanışma hemen göze çarpmaktadır. Özel geziler özel günlerde ev ziyaretleri, akşam toplu gidilen yemekler, yeni gelen öğretmenlere ve emekli olan öğretmenler için düzenlenen geceler her yıl idarecilerimiz tarafından görevlendirilen öğretmenler tarafından organize edilmekte ve öğretmenlerimizin katılımı sağlanarak sosyal ilişkilerimiz daha da gelişmektedir. 2023-2024 yılında eğitim öğretime 9 şube 5.sınıf, 6 şube 6.sınıf, 6 şube 7.sınıf, 5 şube 8.sınıf, 3 şube ana sınıf ve 2 şube özel eğitim sınıfı ile hazır durumdayız.

Yayın: 13.12.2012 - Güncelleme: 24.08.2023 15:59 - Görüntülenme: 2835