"KENDİNİ KORU" E-TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinden Tuba ERGÜL dersine girdiği yedinci sınıf öğrencilerimizden bir grup ile birlikte  "Kendini Koru" adlı eTwinning projesine başlamıştır. Bu projede altı okul birlikte çalışacaktır.

Hedeflerimiz:

Öğrencileri 21yy getirisi olan stresten kurtulmak amacıyla uyuşturucu vb zararlı alışkanlıklara yönelmesini önlemek,

Web-2 araçlarını kullanarak zararlı alışkanlıkların zararlarını öğreterek öğrecileri bu alışkanlıklardan korunmaya istekli hale getirmek,

Zararlı alışkanlıklar konusunda öğrencileri bilinçlendirmek,

Okulumuz rehber ogretmeni Can DOGAN rehberliginde bagimlilikla mucadele konusyla alakali e twinning projemiz kapsmainda seminer yaptik ve bu seminere proje ortaklarimizla beraber katildik.

10-04-202210-04-2022

Okulumuzun katılımcı olduğu "Kendini Koru" adlı e twinning projesinde öğrencilerimiz afiş ve logo tasarımları gerçekleştirdiler. Sonrasında öğrenci ve veli gruplarında anket çalışmaları tamamlandı. Okulumuz adına anket ve logolarımız seçildi projenin diğer ortak okulları ile etkileşim sağlanarak projenin afiş ve logo seçimi için tekrar ankete katıldılar.

10-04-2022

Ogrenci tanisma Webinarimiz ve kelimeter calismamiz

10-04-202210-04-2022

Yayın: 10.04.2022 - Güncelleme: 13.02.2024 10:21 - Görüntülenme: 6045