YENİ PROJE YENİ HEYECAN! ATMA DÖNÜŞTÜR, YENİDEN DOĞSUN!

YENİ PROJE YENİ HEYECAN! Okulumuz İngilizce Öğretmeni Aysel SAĞLAM 7.Sınıf öğrencileriyle ,9 Türk Ortak ,1 Litvanya okul ortaklığı ile Atma Dönüştür,Yeniden Doğsun Projesine başladı.

Don't Throw Away Recycle! Bu Proje İle ; tüketimin ve israfın giderek arttığı günümüzde, gelecekte yaşanılması muhtemel olan kıtlık, kuraklık, susuzluk... gibi konularda öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve bu kapsamda Geri Dönüşüm konusunda farkındalıklarını artırmak, Öğrencilerimize yaratıcılık ve yenilikçilik, işbirlikçi çalışma, liderlik, çok boyutlu bakış açısı, çevre bilinci, eleştirel düşünme, uyum sağlama, girişimcilik, yaşam boyu öğrenme kavramlarını aşılamak ve bu becerileri ortaya çıkararak başarılı, 21.yy becerilerine sahip çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz.

Yeni başlayan projemiz ;ATMA DÖNÜŞTÜR YENİDEN DOĞSUN Afiş ve Logo oylamasnda okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalar anket sonucunda birinci seçilmiş ve hepimizi mutlu etmiştir.Keyifle çalışıyoruz.

08-04-202208-04-2022

Yayın: 08.04.2022 - Güncelleme: 13.02.2024 10:26 - Görüntülenme: 7384